Maritims smede- & Konsulentfirma

Lambaek-Services ApS er et maritimt smede- og konsulentfirma med over 28 års erfaring

Lambæk er igennem mange år blevet et fast etableret navn inden for shipping-branchen. Det forbindes med professionalisme og kreative løsninger. Og så betyder de mange års erfaring, som Lambaek-Services sidder på, at vi kan udføre alle typer smedeopgaver inden for industri, maritim og offshore.

Hvem er bag Lambaek-Services?

Mit navn er Søren Lambæk Jensen, og jeg har siden 1988 arbejdet som selvstændig sortsmed med speciale inden for chockfast-opgaver.

Jeg har op gennem tiden arbejdet som underentreprenør og partner i virksomheden Falck Formco, og har i forbindelse med dette rejst meget rundt til opgaverne. Både til skibsværfter og store industrier her i Danmark og i udlandet.

I dag er jeg selvstændig inden for:

Smed, skibsmontør og offshore-arbejde

Står du og mangler et troværdigt og professionelt firma til at udføre det næste store projekt i din virksomhed, så er Lambæk Services dit absolut sikreste valg.

I Lambaek-Services er vi vant til at kordinere og samarbejde med andre aktører om de givende opgaver, og vi udfører alt fra helt store projekter i industrien og på Danmarks skibsværfter til helt små lokalopgaver for private kunder, der kræver professionel ekspertise og en rutineret hånd.

Derudover har jeg naturligvis alle de nødvendige certifikater der kvalificerer mig til at arbejde i offshore-branchen.


Kontakt Lambaek-Services ApS

Har du spørgsmål eller ønsker du hjælp til en
konsulentopgave, så er du altid velkommen til
at kontakte Lambaek-Services ApS på:
Telefon: 40 75 82 90
Email: sl@lambaek-services.dk