Offshore smed & Chockfast ekspert

Hos Lambaek-Services bliver der trukket på erfaring, rutine og den kreative tænkning det kræver at arbejde som selvstændig maritim- og offshore smed.

Lambaek-Services ApS er mest kendt for maritim- og offshore-branchen, og det er ikke uden grund. Gennem de sidste 40 år, har Søren Lambæk, alene og i samarbejde med andre leverandører, leveret professionelt og kvalitetsbevidst håndværk til alle danske skibsværfter i landet.

Hos Lambaek-Services ApS er seriøsiteten og professionalismen høj, og Søren Lambæk er i stand til at arbejde både med det maritime og som offshore smed på et rutineret niveau. Derfor er Lambaek-Services ApS naturligvis også i besiddelse af de nødvendige certifikater for at kunne arbejde offshore.

Specialist i chockfast- og epoxy-produkter

Med snart tre årtiers personlig erfaring i at arbejde med chockfast og epoxy-produkter, så er Lambaek-Services din offshore smed og ekspert på disse områder, og løser opgaverne med rutine og overblik.

Denne erfaring er værdifuld for dig som virksomhed, der gerne vil sikre dig den bedste udførelse af arbejdet. Lambaek-Services kender nemlig det miljø og de forventninger der er til virksomheden, når vi kommer ud på et skibsværft eller en boreplatform.

Fleksibilitet og teamwork er en selvfølge

Det brede perspektiv er desuden med til, at give muligheden for at tænke ud af boksen, når det kommer til opgaver, hvor løsningerne ikke ligger lige for. Derfor er det også vigtigt, at din virksomhed hyrer et hold, der er trænet i at arbejde sammen på tværs af faglighed.

Inden for skibs- og erhvervsindustrien har Lambaek-Services som nævnt stor ekspertise som offshore smed og specielt for chockfast, men også havari og opretning af maskinerier.

Har du brug for en dygtig konsulent og offshore smed?

Viden betyder meget for arbejdet som smed og konsulent i maritim- og offshore-branchen. Både for de der udfører arbejdet, men også for den virksomhed, der har en opgave til udbud. Derfor fungerer jeg både som konsulent og håndværker under den praktiske udførelse af opgaven. Lambaek-Services er altså på den måde både arme og ben for din virksomhed, til opgaven er løst.


Kontakt Lambaek-Services ApS

Har du spørgsmål eller ønsker du hjælp til en
konsulentopgave, så er du altid velkommen til
at kontakte Lambaek-Services ApS på:
Telefon: 40 75 82 90
Email: sl@lambaek-services.dk