Konsulent & industrismed inden for skibsværfter


Lambaek-Services udfører konsulent- og smedeopgaver inden for skibsværfter og i større industrier.

Søren Lambæk har været selvstændig i branchen siden 1988, og har derfor snart tre årtiers erfaring med smed- og konsulentopgaver på skibsværfter og store industrier i hele Danmark og i udlandet. Foruden at være industrismed og chockfast-ekspert, så har der også været en del arbejdsopgaver ud i havari og opretning af maskinerier.

De mange års erfaring giver ikke kun faglig præcision og kompetencer, det giver også rutine inden for samarbejde på tværs af leverandører og et netværk af kompetente virksomheder at trække på, når din virksomhed skal være sikker på at ansætte de rigtige fagfolk. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte Lambaek-Services som din industrismed og konsulent.

Når vi samarbejder med underleverandører er de faglige grænser brudt

Det velkendte netværk og den arbejdsvante rutine mellem Lambaek-Services og vores underentreprenører betyder ikke kun, at arbejdet glider lettere, men det bidrager i høj grad til niveauet af professionalisme og effektivitet.

Når vi som industrismed og konsulent kommer ud på skibet, er de faglige grænser brudt. Det er det der gør os stærkere. Vi står ikke og venter på at komme i gang med vores specifikke område af opgaven. Vi er alle produktiv, den tid vi er der, og løfter opgaven i flok.

Vi skaber selv vore værktøjer og finder derved de bedste løsninger

I industrielle virksomheder skal der som oftest udføres specialopgaver, hvor vejen til målet kræver kreativitet og omtanke. Du behøver ikke, at have en komplet plan i hånden, når du booker Lambaek-Services til din opgave. Vi har nemlig den helt rettet blanding af ekspertise og kreativitet, til at udvikle og finde løsninger på smedeopgaver af denne type. Også i samarbejde med vores underentreprenører.

Har du brug for en erfaren konsulent og industrismed?

En stor del af de opgaver vi udfører kommer med en beskrivelse fra producenten, hvor vi kan se hvordan slutresultatet skal været udformet. Derfra er det efterhånden en kunst for os som industrismed, selv at opfinde værktøjerne til det den bedste løsning.

Kontakt Lambaek-Services ApS

Har du spørgsmål eller ønsker du hjælp til en
konsulentopgave, så er du altid velkommen til
at kontakte Lambaek-Services ApS på:
Telefon: 40 75 82 90
Email: sl@lambaek-services.dk